INCARE - 2019 | Sağlık Bilimleri Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Konu International Nursing Care and Research Congress
Dil Türkçe, İngilizce
Açiklama Değerli Meslektaşlarımız ve Sağlık Bakımını Destekleyenler;

Kültürel mirasımızın beşiği olan Gaziantep ilimizde yer alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde 1-3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştireceğimiz I. Uluslararası Hemşirelik Bakımı ve Araştırma (INCARE) Kongresinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kongremizin ana temasını “Sağlık Bakımında yenilikler, araştırmalar ve en iyi uygulamalar” olarak belirledik. Birey, aile ve toplumun sağlık bakımında aktif rol alan hemşirelerin ve tüm sağlık profesyonellerinin en iyi ve kanıta dayalı uygulamalarını, araştırmalarını tartışmayı planlamaktayız. Bilimsel yönden zengin içeriği ile gerçekleştireceğimiz kongremizi kültürel etkinliklerle ve sizlerin de katılımı ile zenginleştirmeyi hedefliyoruz.

Kongremizde Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Portekiz, İspanya, Azerbaycan, Polonya ve Belçika’dan  değerli bilim insanları bilimsel kurul üyesi ve davetli konuşmacı olarak uzmanlık alanlarındaki değerli sunumları ve paylaşımları ile yer alacaktır. Kongremiz pratisyen, eğitimci, araştırmacı ve sağlık bakım yöneticileri dahil olmak üzere tüm katılımcılarımızı araştırma sonuçlarını, deneyimlerini ve kanıta dayalı uygulamalarını paylaşmaya yönlendirecek biçimde tasarlanmıştır.

Düzenleme kurulu adına siz değerli meslektaşlarımızı, sağlık profesyonellerini, sağlık bakımına yönelik alanlarda çalışan tüm firma/kuruluşları ve sevgili öğrencilerimizi güzel paylaşımlar için kongremize davet ediyor, saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Ayla YAVA
Kongre Başkanı

Etkinliğe katıl

2019-11-1 08:00 2019-11-3 17:00 Europe/London INCARE – 2019 Türü Uluslararası Hemşirelik Kongresi Konu International Nursing Care and Research Congress Konusmaci(lar) Prof. Dr. Sevilay Şenol Çelik, Prof. Dr. Valérie Tóthová, Doç Dr. Maria Dolors Barnabeu, Dr. Yeliz Doğan Merih, Doç Dr. Katalin Papp, Doç Dr. Raul Cordeiro, Doç Dr. Sandra Tricas-Sauras, Doç. Dr. Mamadov Valeh Malik Dil Türkçe, İngilizce Açiklama Değerli Meslektaşlarımız ve Sağlık […] Hasan Kalyoncu Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.