6.Halk Sağlığı Günleri Geriatri Sempozyumu | Sağlık Bilimleri Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

6.Halk Sağlığı Günleri Geriatri Sempozyumu

Saygıdeğer Bilim İnsanları, Sevgili Öğrenciler,

21 Aralık 2022 tarihinde online olarak gerçekleştireceğimiz ‘‘6. Halk Sağlığı Günler: Geriatri’’ sempozyumuna sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Ülkemizde yaşlı nüfus, diğer yaş gruplarındaki nüfusa göre daha yüksek bir hız ile artış gösterir. Yaşlı nüfusun yaşam kalitesinin arttırılması ve bağımsız bir yaşam sürdürebilmesi için yaşlanma olgusunun çok yönlü ele alınması gerekmektedir.

Bu amaçla; sempozyumumuz geriatri biliminin amacına uygun olarak çeşitli konuşmacılar ve konularla yaşlı sağlığına farklı disiplinlerden görüşlerin ortak bir çatı altında paylaşılması ve farkındalığın oluşturulması amacıyla düzenlenmiştir.

Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. Yavuz YAKUT