4. HALK SAĞLIĞI GÜNLERİ: KADIN SAĞLIĞI | Sağlık Bilimleri Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

4. HALK SAĞLIĞI GÜNLERİ: KADIN SAĞLIĞI

Dil Türkçe
Açiklama Saygıdeğer Bilim İnsanları, Sevgili Öğrenciler;

19-20 Aralık 2020 tarihinde, sanal ortamda gerçekleştireceğimiz “4. Halk Sağlığı Günleri: Kadın Sağlığı” Sempozyumunu duyurmaktan ve sizleri davet etmekten onur duyuyoruz. Kadın sağlığı ailenin sağlığı ve dolayısıyla toplum sağlığı ile özdeştir. Kadınlar yaşam sürecinin her aşamasında birçok sağlık sorunu ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu sorunların çoğu kadın cinsiyetine özgüdür. Birçok kronik hastalık/sağlık sorunu kadının yaşam sürecini ve yaşam kalitesini etkilemektedir. Yaşam sürecinde kadının gerek fizyolojik gerekse sosyal ve psikolojik durumu, kısacası sağlığı, yaşadığı çevre, yaşam biçimi, alışkanlıkları ve beslenmesi ile yakından ilgilidir. Doğacak ve yeni nesilleri temsil edecek çocukların sağlığı da annenin kendi sağlığını belirleyici olan bilgi, tutum ve davranışlarından önemli ölçüde etkilenir. Bu sempozyum, kadın sağlığı ile ilgili güncel sorunları, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini tartışmak ve sorunla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenmiştir.

Prof. Dr. Yasemin BEYHAN
Sempozyum Başkanı

Davet-Brosuru

Etkinliğe katıl

2020-12-19 2020-12-20 Europe/Istanbul 4. HALK SAĞLIĞI GÜNLERİ: KADIN SAĞLIĞI   Dil Türkçe Açiklama Saygıdeğer Bilim İnsanları, Sevgili Öğrenciler; 19-20 Aralık 2020 tarihinde, sanal ortamda gerçekleştireceğimiz “4. Halk Sağlığı Günleri: Kadın Sağlığı” Sempozyumunu duyurmaktan ve sizleri davet etmekten onur duyuyoruz. Kadın sağlığı ailenin sağlığı ve dolayısıyla toplum sağlığı ile özdeştir. Kadınlar yaşam sürecinin her aşamasında birçok sağlık sorunu ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu sorunların çoğu […] https://halksagligi.hku.edu.tr/
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.