İş Sağlığı Güvenliği Sertifikası Hakkında | Sağlık Bilimleri Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

İş Sağlığı Güvenliği Sertifikası Hakkında

2023-2024 Bahar Dönemi Klinik Uygulama Eğitimine çıkacak olan öğrencilerimizin 5510 sayılı İSG Kanunu gereği en az (16) on altı saatlik İSG eğitimi almaları gerekmektedir.

Üniversitemizde Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi tarafından Klinik Uygulamaya katılacak öğrencilerimiz için Ocak/Şubat 2024 Ayları içerisinde 16 saatlik İSG sertifikası eğitimi yapılacak olup katılım sağlayarak başarılı olan öğrencilerimize İSG sertifikası verilecektir. Eğitime katılmayan öğrencilerimizin yetkili başka bir kurumdan İSG sertifikası alması gerekmektedir. 16 Saatlik İSG sertifikası olmayan öğrenciler ilgili Mevzuat gereği Klinik Uygulamaya katılamayacaktır.

Eğitime katılım sağlayacak olan öğrencilerimizin danışman hocaları ile iletişime geçip kayıt yaptırması gerekmektedir.