Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Eğitimi Hk. | Sağlık Bilimleri Fakültesi | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Güz Dönemi Eğitimi Hk.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ EĞİTİMİ

-DUYURU-

Üniversitemiz, güz döneminde hibrit (karma) eğitim modelini uygulayacağını açıklamıştır. Fakültemizde, bu bağlamda derslerimizin yaklaşık %40’ı tümüyle uzaktan eğitimle yapılacaktır.

Kalan derslerimiz (%60) ise kampüste üniversite pandemi kurulunun kararıyla her türlü hijyen tedbirleri alınmış durumda yüz yüze yapılacaktır. Yüz yüze derslerin yürütülmesinde sanal sınıf kullanılacaktır. Bu noktada öğrencilerimize iki tercih sunulacaktır.

• Kampüse gelerek yüz yüze eğitime katılmak,
  • Kampüste yüz yüze yapılacak dersleri uzaktan eğitim imkanlarıyla mekandan bağımsız olarak takip etmek.

Eğitim, öğrencilerin aktif katılımlarını desteklemeye yönelik alternatif yöntemlerle (soru-cevap, tartışma, proje, video, beyin fırtınası vb.) zenginleştirilerek yürütülecektir.

Dekanlığımız, eğitimin detaylarıyla ilgili bilgileri olabildiğince kısa zamanda sizlerle paylaşacaktır.

Sağlığınız bizim için çok değerli ve önceliklidir.

Prof. Dr. Kezban BAYRAMLAR

Dekan